Vissza az előzőleg látogatott oldalra (nem elérhető funkció)Vissza a tananyag kezdőlapjára (P)Ugrás a tananyag előző oldalára (E)Ugrás a tananyag következő oldalára (V)Fogalom megjelenítés (nem elérhető funkció)Fogalmak listája (nem elérhető funkció)Oldal nyomtatása (nem elérhető funkció)Oldaltérkép megtekintése (D)Keresés az oldalon (nem elérhető funkció)Súgó megtekintése (S)

Társadalmi és etnikai konfliktusok a 19-20. században – Konfliktustérképek (Integrált Térinformatikai Rendszer) / Animációk

Animációk

A tananyag tematikájához kapcsolódóan több animáció (térképes animáció, infografika) is elkészült, amelyek az alábbi képeken megtekinthetőek, de a következő oldalon azok le is játszhatóak.

A kép (nagyobb változata) külön ablakban is megtekinthető.
Antiszemita események a XIX. Században (Animáció képernyőképe)animacio_antiszemita_full.jpg Antiszemita események a XIX. Században (Animáció képernyőképe)
A kép (nagyobb változata) külön ablakban is megtekinthető.Magyar-román-szerb konfliktusok a XIX. Században  (Animáció képernyőképe)animacio_magyarromanszerb_full.jpgMagyar-román-szerb konfliktusok a XIX. Században (Animáció képernyőképe)
A kép (nagyobb változata) külön ablakban is megtekinthető.Antiszemita események a XX. Században  (Animáció képernyőképe)animacio_xx_antiszemtia_full.jpgAntiszemita események a XX. Században (Animáció képernyőképe)
A kép (nagyobb változata) külön ablakban is megtekinthető.
Magyar-román-szerb konfliktusok a XX. Században   (Animáció képernyőképe)
animacio_xx_magyarromanszerb_full.jpg Magyar-román-szerb konfliktusok a XX. Században (Animáció képernyőképe)
A kép (nagyobb változata) külön ablakban is megtekinthető.Nemzetiségek Magyarországon (Horvátország nélkül) 1880, 1910stat_2014_03_27_134411_full.jpgNemzetiségek Magyarországon (Horvátország nélkül) 1880, 1910

Vissza a tartalomjegyzékhez

Új Széchenyi terv
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszirozásával valósul meg.

A Társadalominformatika: moduláris tananyagok, interdiszciplináris tartalom- és tudásmenedzsment rendszerek fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával, az ELTE TÁMOP 4.1.2.A/1-11/1-2011-0056 projekt keretében valósult meg.
A tananyag elkészítéséhez az ELTESCORM keretrendszert használtuk.